OPTAGELSESPRØVE

Optagelse til Kastali'a foregår ved en casting for ALLE interesserede.

Teaterskolen holder i optagelsesprøver for nye elever: Onsdag den 10. januar 2018 - fra kl. 14.00

Der er ingen tilmelding. Børn og unge møder op i Underværket i Kastali’as lokaler på 1. sal. Når man ankommer får man tildelt et nummer efter 'først-til-mølle'-princippet. Man behøver ikke nødvendigvis at være der kl. 14. Der uddeles numre frem til kl. 17.00. Men man skal beregne en del ventetid, uanset hvornår man kommer. Så det er en god ide at medbringe en madpakke, en bog, lektier eller måske gå en lille tur i byen, indtil at man skal ind.

Til prøven vil der både blive en individuel samtale og opgave, samt en gruppeopgave. Fra det bliver ens tur vil det derfor tage ca. 1 - 3 timer før man er færdig. Hvis der er børn eller unge med et specielt talent inden for; sang-musik-dans eller gøgl, vil vi meget gerne se et lille eksempel.

Der vælges ikke udfra erfaring eller kunnen, men udfra lysten og personlighed. De udvalgte skal nemlig passe sammen på de forskellige hold, så der er et bredt udsnit af personligheder og mulighed for et godt socialt sammenhold.

Vel mødt!