Køb din billet her:

Fredag den 12. april

Udsolgt

Lørdag den 13. april

kl. 10:00 https://www.yourticket.dk/arrangementer/2103/escape-galaksen/

kl. 10:30 https://www.yourticket.dk/arrangementer/2105/escape-galaksen/

kl. 11:15 https://www.yourticket.dk/arrangementer/2108/escape-galaksen/

kl. 11:30 https://www.yourticket.dk/arrangementer/2109/escape-galaksen/

kl. 12:00 https://www.yourticket.dk/arrangementer/2111/escape-galaksen/

kl. 12:15 https://www.yourticket.dk/arrangementer/2112/escape-galaksen/

kl. 12:45 https://www.yourticket.dk/arrangementer/2127/escape-galaksen/’

kl. 13:45 https://www.yourticket.dk/arrangementer/2131/escape-galaksen/

kl. 14:00 https://www.yourticket.dk/arrangementer/2132/escape-galaksen/

kl. 15:00 https://www.yourticket.dk/arrangementer/2141/escape-galaksen/

kl. 15:15 https://www.yourticket.dk/arrangementer/2142/escape-galaksen/

kl. 15:45 https://www.yourticket.dk/arrangementer/2144/escape-galaksen/

kl. 16:00 https://www.yourticket.dk/arrangementer/2145/escape-galaksen/

kl. 16:15 https://www.yourticket.dk/arrangementer/2146/escape-galaksen/

ESCAPE GALAKSEN

BRYD KODERNE – FIND NØGLERNE – LØS GÅDERNE – BEFRI ILO

ESCAPE GALAKSEN er en underholdende og udfordrende live spiloplevelse, hvor man som gruppe skal samarbejde om at befri den tilfangetagede pige Ilo. For at klare dette, må man samarbejde og lede efter skjulte nøgler og koder, løse drilske hovedbrud og mysterier, ved at være nysgerrig og grundig i sin undersøgelse af rummet omkring sig.

Ta’ dine venner, kollegaer eller familie med til en udfordrende underholdning. Escape Galaksen tilbyder levende popup escape rooms, hvor der er tænkt over historien, design, udfordringerne i en enestående og sammenhængende oplevelse.

SKURKENE ER VED AT OVERTAGE VERDENSHERREDØMMET!

Verden som vi kender den er i fare og vi har brug for nogle HELT specielle personer der kan destruere skurkenes planer. I ledes gennem flere rum med gåder, komplekse problemer, mentale udfordringer og skjulte ledetråde. I skal arbejde som et TEAM om at løse opgaverne. Redder I den gamle mands datter, Ilo, er målet nået og I er med til at sikre freden i galaksen.

Lyder det spændende? Det tror vi da nok lige at det gør. Vores rebeller tager imod jer og er med jer igennem hele forløbet. Tør I?

Forstil dig:

…du sidder midt i Café Cantina i et leben af folk og væsner fra forskellige Galakser, og nyder et glas blå mælk og en underfundig Galakse kage, da en kvinde pludselig dukker op. Med hviskende og grådkvalt stemme beder hun hjertensskær om hjælp til at finde og befri sin elskede datter Ilo fra Ypla, den onde Cantina ejer og skurk. Pigen Ilo er den eneste der har koden til verdensfreden.

Snart kommer to rebeller og hvisker i dit øre: ”Hjælp os, vi ved hvor Ilo er, men vi har brug for jeres hjælp til at få hende fri. Vi skal passe på, for Yplas vagter patruljerer, så følg ubemærket med os.” – Du og din gruppe følger de to rebeller, klar til at redde Ilo og dermed verdens fred. 

Nu skal du og din gruppe gennem 4 rum, i hvert rum skal I finde og løse opgaver sammen der giver jer nobler. De to rebeller kan hjælpe, men de holder øje med Yplas vagter, der patruljerer hvert 8. minut.

 I det sidste rum finder I Ilo fanget og I skal befri hende og bringe hende til faderen. Når I har afleveret Ilo, tælles jeres nobler op og gruppens resultat sættes på scortavlen. Her kan alle se hvor godt du og din gruppe klarede jer i forhold til de andre 33 grupper. Hvis I ender i toppen vil I lørdag aften blive kåret som SUPERHELTE og få præmier som kun er superhelte værdig.

Alle, der forsøger at redde verden, er helte, men holdet med flest nobler er SUPERHELTE. Superheltene kåres lørdag den 13. april 2019 kl. 18.00 i Underværket.

Gaden i Underværket bliver omdannet til alle tiders Cantina, med inspiration fra Star Wars. Skuespillere fra Kastali’a indgår som personale og gæster. Dusøgjæger, piloter, rebeller og hutter – er alle nogen du kan møde. I Café Cantina kan der spilles galakse-spil, spises galaktiske kager og drikkes galaktisk. Det er lifelike og publikum bliver draget aktivt ind i totalteater eventen. En unik oplevelse, udtænkt af unge mennesker. I Café Cantina kan der købes ’Randers – en by i galaksen’ T-shirts & sweatshirts. Der er gratis adgang til Café Cantina.

OBS!  Robotter ingen adgang

Åben: Fredag 12. april 2019 kl. 18-21 & Lørdag 13. april 2019 kl. 10-18

Varighed: 60min

Billetsalg: yourticket.dk (begrænset antal billetter) BEMÆRK: Det er ikke muligt at købe billetter ved indgangen.

Link: https://www.yourticket.dk/arrangementer/?s1=6&s2=randers&s3=&s4=

Billetpris: 600 kr. pr. gruppe (4 – 8 spillere)

Alder: Fra 8 år. Under 14 år kun ifølge med voksne

Sted: Underværket, Stemannsgade 9c, 8900 Randers C

Mød op i god tid, I skal være HELT klar.

Arrangører: Udviklet af Teaterskolen Kastali’a i samarbejde med Underværket, Finderiet, Adventure House Randers og Biblioteket