Randers en by i galaksen

 

 

RUMvisning

Ved hovedindgangen til Underværket, bliver publikum mødt af galaksens officerer, klar til RUMvisning, hvor du som publikum bliver en levende del af RUMvisningen. Oplev Star Wars universet og en levende galaktisk historie.  Du overraskes og lærer om Star Wars universet på en levende og muligvis sjov måde, gennem forskellige rum. På bare en ½ time kommer du gennem galakse-universet med fornøjelse og beklemthed. Kom som din egen Star Wars figur eller bare som dig selv og vær med til at hjælpe rebellerne mod undertrykkerne.
Der er plads til 20 hjælpere til hver RUMvisning. Der bruges først-til-galakse-princippet.

Lørdag den 14. april kl. 11.00 - 11.30 - 12.00 - 12.30 - 13.00

Mødested: Underværket, Stemannsgade 9c, 8900 Randers C

 

Mos Cantina

I Mos Cantina vil publikum føle sig som en del af Star Wars universet. I Cantina kan der spilles galakse-spil, spise galaktiske kager og drikke galaktisk. Det er lifelike og publikum bliver draget aktivt ind i totalteater eventen. En unik oplevelse, udtænkt af unge mennekser.
Som gæst i Mos Cantina kan man opleve at blive en del af det live rollespil der foregår lige om ørene på en.
Helligåndshuset er blevet til en helt unik Mos Cantina, med inspiration fra Star Wars. Rollespillere indgår som personale og gæster. Dusøgjæger, piloter, rebeller og hutter – alle nogen du kan møde i Mos Cantina
og nogen leder efter nogen.  Mos Cantina er børnevenlig og gæster er meget velkommen til at komme udklædte. Der bruges credit som møntfod. (1 kr. = ½ credit). 
I Mos Cantina kan der købes ’Randers – en by i galaksen’ T-shirts & sweatshirts
OBS!  Robotter ingen adgang

Lørdag den 14. april kl. 12.00 – 14.00

Helligåndshuset, Erik Menvedsplads 1, 8900 Randers C

Arrangør: Teaterskolen Kastali’a & Finderiet