Teaterskolen Kastali’a har eksisteret siden 2004, hvor vi startede op med 24 elever. I dag har skolen plads til 130 elever. Kastali’a har konstitueringsmæssigt haft forskellige ansigter. I dag er Kastali’a konstitueret som en forening med egne lokaler i Underværket i Randers.

Teaterskolen tilbyder holdundervisning for børn og unge, 3 måneder forår og efterår og er i løbet af året desuden også vært for workshops og andre teateraktiviteter. Derforuden ser Kastali’a sig selv som en aktiv lokal medspiller, både som kulturaktør ved mange begivenheder i byen, og som samarbejdspartner og primusmotor for kulturelle projekter og iscenesættelser.

Kastali’a ledes til dagligt af Lisbeth Nielsen

Adresse: co Underværket Stemannsgade 9C, 1 8900 Randers C

Email: info@teaterskolenkastalia.dk

Bestyrelsen:

FORMAND: Mitten Ferrar – mittenferrar@yahoo.dk

NÆSTFORMAND: Ulla Kjærvang – ukj@bascon.dk

KASSERER: Svend Thøgersen – st@dantherm.com

SEKRETÆR: Tommy Høegh Jensen – thj@dtgroup.dk

BESTYRELSESMEDLEM: Charlotte Broman Mølbæk – charlotte.broman.molbaek@randers.dk

Suppleanter: Peter Rasmussen & Jan Værum

Revisor: Ole Hansen – mail@jahbag.dk Revisor suppleant: Christina Hillbrecht