Teaterweekend – Jibiiii

TEATERWEEKEND Jibbiii

Det er en fornøjelse at kunne invitere dig på teaterweekend. Vi glæder os til at lave masser af teater og hygge sammen med dig og alle de andre skønne teaterelever på Kastali’a. Du skal tage dit bedste humør med og glæde dig til en super oplevelse sammen med alle dine teaterkammerater.

Vi er mange, der skal af sted, ca. 140 i alt, og vi ønsker at lave turen så billig som muligt, derfor håber vi på forældrehjælp til madlavning. (sæt kryds herunder).  Når vi har alle tilmeldingerne, koordinerer vi kagebagning og madlavning, – og kontakter dem, der har tilbudt hjælp. Tusinde tak, fordi I gider!

Lørdag den 23. februar kl. 9.00 afleveres du på Langå Skole, Vennevej  6, 8870 Langå  og du må ikke hentes før søndag den 24. februar (samme sted) – Kl. 15.00 spilles forestillingen  ’Et billede siger mere end tusind ord’ og kl. 16.30 er du klar til at tage hjem.

Medbring! Madpakke til den første frokost, soveunderlag, sovepose, hovedpude, sovedyr, tandbørste, træningstøj, hjemmefutter/indesko, bestik (kniv, gaffel, ske), krus og andet du har brug for til en enkelt overnatning.  – OG SORT TØJ (kostume til forestillingen)

NB! Ingen slik, sodavand eller andet sukkertjams! Der er kage og masser af sund frugt J

Betaling: 250 kr. pr. barn (afleveres i en konvolut til holdunderviseren sammen med nedenstående – du kan få et nyt ved at kontakte Lisbeth) inden den 8. februar 2019

Vi glæder os rigtig meget….  Laura, Emil, Jan, Krogen, Kjeldsen, Mathilde, Diana og Lisbeth

PS: Hvis du har brug for at snakke med os for trygt at kunne sende dit barn af sted på teaterturen, så kontakt os endelig!