”Intergalaktisk slaveoptog”

mar 27, 2022

Lørdag den 2. april 2022 mellem kl. 11.00 og 12.00 vil byen summe af galaktisk slavehandel. Væsner fra det ydre rum er taget til fange af griske dusørjægere. Slaverne skal transporteres gennem byen, men ikke alle handler er på plads, så der handles og byttes. Slavehandel er ulovlig, så dusørjægerne skal passe på vagterne der bevæger sig rundt i Randers den galaktiske by, for at holde ro og orden.

Senere på dagen mellem kl. 13.00 og 14.00 trækker dusørjægerne indenfor i det galaktiske kulturhus med deres slaver. Her vil der fortsat blive handlet og byttet på livet løs mellem bøger på biblioteket og mønter på museet.

Arr. Kastali’a en teaterskole i galaksen

Vil du være med til en hyggelig og spændende teater-galaksedag på Kastali’a?

Vi mødes lørdag den 2. april kl. 9.00 og finder kostumer (hvis du selv har et galaktisk kostume, så giv besked), sminker og øver, alt sammen på Kastali’a.

Kl. 11.00 går vi går vi fra Kastali’a. Når vi kommer tilbage kl. 12.00 er der sandwich og drikkelse. Efter pausen går vi kl. 13.00 i Kulturhuset og er tilbage på Kastali’a kl. 14.00, hvor vi hjælper hinanden med at rydde op. Du er færdig kl. 14.30.

PS: Du skal ha’ sorte sko/støvler på den 2. april

Tilmeld dig via facebook opslag den 16. marts