Teaterskolen Kastali'a

Teaterskolen Kastali’a har eksisteret siden 2004, hvor vi startede op med 24 elever. I dag har skolen plads til 130 elever. Kastali’a har konstitueringsmæssigt haft forskellige ansigter. I dag er Kastali’a konstitueret som en forening med egne lokaler i Underværket i Randers.

Teaterskolen tilbyder holdundervisning for børn og unge, 3 måneder forår og efterår og er i løbet af året desuden også vært for workshops og andre teateraktiviteter. Derforuden ser Kastali’a sig selv som en aktiv lokal medspiller, både som kulturaktør ved mange begivenheder i byen, og som samarbejdspartner og primusmotor for kulturelle projekter og iscenesættelser.

Kastali’a ledes til dagligt af Lisbeth Nielsen

co Underværket
Stemannsgade 9C, 1
8900 Randers C