Lisbeth Nielsen

Daglig leder og underviser

Lisbeth var med til at starte Kastali’a og er kendt fra sommerteaterskolen KALIMA. Lisbeth er udannet pædagog, og har deltaget i div. teater/drama-kurser rundt om i landet og udlandet. Lisbeth har arbejdet med projekter indenfor børneteater, teater med psykisk udviklingshæmmede og musikfestivaler og som: – skuespiller i “Fru Yvonnes Fornøjelige Serverings Teater” og ”Fortryllende fortællinger og heftige historier”, – er manuskriptforfatter og instruktør til børne og voksen teaterforestillinger (op til 160 deltagere)– projektleder/producent ved b.la. fortælleteater, børn og voksne teaterforestillinger. Ex. Egnsspillet “700 år er ingen alder” i Randers. Lisbeth undervisere på skriveholdet Historier på spil under Randers ungdomsskole og så er Lisbeth en aktiv del af Randers Fortællerne.

Jan Værum

Underviser

Jan er uddannet pædagog og har altid været et teatermenneske, som gennem årene har lavet mange forestillinger med indskolingsbørnene på Rytterskolen, hvor han i ti år også skrev manuskriptet til, opsatte og instruerede den årlige skolekomedie med sjetteklasserne. En håndfuld af disse manuskripter er efterfølgende blevet udgivet. Han har i 2009 taget DATS’ lederuddannelse i børn- og ungeteater samt andre dramakurser i Danmark og i udlandet. Siden 2012 har Jan undervist 6.-8.klasse i drama ved Randers Ungdomsskole og har siden 2017 været en fast del af undervisningsteamet på sommerteaterskolen KALIMA. Udover at have været på Kastali’a siden 2015 arbejder Jan som freelancer blandt andet som koordinator på BørneKultur Ugen. Han begyndte selv at spille teater i diverse teatergrupper i det forrige årtusinde og fortsatte indtil han var blevet for gammel til at spille nissepige.
Laura Alm

Underviser

Laura er uddannet pædagogiske assistent i 2019.
I 2009 begyndt Laura som elev på Kastalia og har været et fast inventar siden. Hun startede som underviser i 2014.
Laura har udover Kastalia været involveret i en masse teater. Hun har bla.: spillet med i Støvringgård festspil, medlem af Teatergruppen De Skrå Brædder, 2 år på Randers Teaters Tanlentlinje, Spraglenisse i december måned, og i 4 år afholdt Eventyrlig Teater Workshop og Bamsebal.
Laura har gået på Sommer Teater Skolen KALIMA i 10 år i træk.
Laura har startet hendes helt egen gruppe, Teatergruppen Astakos! Som hun har startet med sin skønne kollega Maja Krog.

Laust Duus Nielsen

Hjælpeunderviser

Laust blev først forelsket i teater, da han modtog undervisning fra en international teater lærer i Canada. Han har gået på Kastali’a siden 2018, hvor han aktivt har været med til at skrive og med-instruere 5 Kastali’a stykker. Laust har også gået på Paderup Gymnasium, hvor han har haft drama som fag. Yder mere har han deltaget i skolens musical “Mamma Mia”. Via Paderup Gymnasie har han deltaget som skuespiller i Randers talent projekt:ID.
 Rebecca Pedersen

Hjælpeunderviser

Rebecca er et teatermenneske helt ind i knoglerne. Hun har gået på Kastali’a siden 2020, og blev hjælpelærer i 2021. Siden første klasse har Rebecca deltaget i musicals på hendes tidligere skole og har haft musical som valgfag af flere omgange. Rebecca er i praktik på Kastali’a, hvor hun rydder op, hjælper med at finde kostumer og gør klar til Kastalias forskellige arrangementer.
Sørine Kyndesen

Hjælpeunderviser

Sørine har gået på Kastali’a siden hun var 12 år. Gennem sin skoletid, har hun været en stor del af produktionen af skoleforestillingerne og skrevet en del stykker.
Hun har gået på sommerteaterskolen Kalima, 11 somre i træk og hun har modtaget både en Guldgrim og en Tudegrim for dette.
Hun elsker at arbejde med børn og unge, lege og give fri plads til fantasien.
Udover at gå på Kastali’a, får hun også undervisning på Randers Teaters grundhold.

Anja Aabenhus

EU projekter

Anja har tidligere igennem 10 år arbejdet med dans og teater i København. Hun er udsprunget fra danselinjen på Rytmisk Daghøjskole, har arbejdet med kontaktimprovisation hos Paradox dance Company, været skuespiller i Borderlandprojektet, uddannet som dramaleder fra Den Nye Dramaskole, underviser for ungdomsteatergruppen UTN, og har været administrator på den flerkulturelle Teater- og kulturinstitution Terra Nova. Siden 2005 har hun været en af kræfterne bag Kastali’a i Randers, hvor hun desuden også arbejder som freelance projektkoordinator og har initieret ungdomsprojekter som Landsby Invasion, dITMit, Scenekunstnerisk platform for unge, og 70 døre.