Undervisere

Lisbeth Nielsen

Lisbeth Nielsen

Daglig leder og underviser

Lisbeth var med til at starte Kastali’a og er kendt fra sommerteaterskolen KALIMA. Lisbeth er udannet pædagog, og har deltaget i div. teater/drama-kurser rundt om i landet. Lisbeth har arbejdet med projekter indenfor børneteater, teater med psykisk udviklingshæmmede og musikfestivaler og som: – skuespiller i “Fru Yvonnes Fornøjelige Serverings Teater” og ”Fortryllende fortællinger og heftige historier”, – er manuskriptforfatter og instruktør til børne og voksen teaterforestillinger (op til 160 børn). – er koordinator for BørneKultur Ugen, – projektleder/producent ved b.la. fortælleteater, børn og voksne teaterforestillinger. Ex. Egnsspillet “700 år er ingen alder” i Randers. Lisbeth er en aktiv del af Randers Fortællerne.
Laura Alm

Laura Alm

Underviser

Laura har gået på Paderup Gymnasium på den sproglige linje. Her blev hun bla. undervist i drama. Laura startede på Kastali’a da hun var 14, hvor hun blev undervist af Lisbeth og Anja. Hun har lige siden været en del af Kastali’a, hvor hun har undervist de mindste hold. Hun har i 9 år gået på Sommer teater skolen KALIMA. Laura har udover Kastali’a gået på Randers Egensteaters Talentlinje i 2 år og hun er et fast medlem af Teater gruppen Astakos, som hun selv har startet op, sammen med to andre Kastali’a elever.
Jan Værum

Jan Værum

Underviser

Jan er uddannet pædagog og har altid været et teatermenneske, som gennem årene har lavet mange forestillinger med indskolingsbørnene på Rytterskolen, hvor han i ti år også skrev manuskriptet til, opsatte og instruerede den årlige skolekomedie med sjetteklasserne. En håndfuld af disse manuskripter er efterfølgende blevet udgivet. Han har i 2009 taget DATS’ lederuddannelse i børn- og ungeteater. Jan er med i det kommunale BørneTeaterUdvalg ved Randers Egnsteater, hvor udvalget to gange årligt tager på teaterfestival rundt i landet og ser en masse børneteater og er derved med til at sætte præg på En Til Alle-ordningen for børn og unge i kommunen. I de seneste tre år har Jan undervist 7.-8.klasse i drama ved Randers Ungdomsskole og i 2015 var han med på sidelinjen på sommerteaterskolen KALIMA. Han begyndte selv at spille teater i diverse teatergrupper i det forrige årtusinde og fortsatte indtil han var blevet for gammel til at spille nissepige.
Maja Krog Andersen

Maja Krog Andersen

Hjælpeunderviser

Maja startede som elev på Kastali’a i 2013, og blev hjælpeunderviser i 2016. Her har hun deltaget i kurser, om bl.a. masketeater og klovneteater. I 2017 deltog hun i “Wise Bodies:Training course on body work techniques for youth workers” i Spanien. Udover Kastali’a har Maja gået på Teaterskolen Kalima siden 2013, og arbejdet med livsteater. Hun har været med i teatergruppen Demelleros en sæson, som var på teaterfestival i Århus. Hun blev student fra Paderup Gymnasium i sommeren 2017, fra den samfundsfaglige linje. Her beskæftigede hun sig bl.a. med mediefag.
Stine Kjeldsen

Stine Kjeldsen

Hjælpeunderviser

Stine har gået Favrskov Gymnasium på en medievidenskabelig linje, og havde drama på b-niveau som valgfag. Stine startede på Kastali’a i 2013, men havde inden da også spillet teater. Hun har været med på Teaterskolen Kalima i 5 år, hvor hun har arbejdet med livsteater. Gennem de 5 år på Kastali’a er hun blevet undervist af Lisbeth, Anja og Birgitte. Stine har også været med i Demelleros en sæson, og var med til teaterfestival i Århus. Hun har desuden været instruktørassistent på Teatret Svalegangen under 2 forestillinger. Stine går nu på Kastali’as talent og udviklingshold.

Elvira Brøsted

Elvira Brøsted

Hjælpeunderviser

Elvira har gået på Kastalia siden 2013 og var blandt andet med teaterskolen i Indien på en teaterfestival i december. I 9. Klasse gik hun på Efterskolen for scenekunst på teaterlinjen og lavede udover teater en masse scenelys. Elvira har siden hun var lille været en del af Teaterselskabet PSV, der primært spiller stykker af Ludvig Holberg. Hun går nu i 2.g på Paderup gymnasium, hvor hun studerer bioteknologi og deltager derudover i den årlige skolemusical. Gennem Paderup gymnasium har hun også medvirket i Randers nye talent projekt: ID, som tekniker.
Anja Aabenhus

Anja Aabenhus

EU projekter

Anja har tidligere igennem 10 år arbejdet med dans og teater i København. Hun er udsprunget fra danselinjen på Rytmisk Daghøjskole, har arbejdet med kontaktimprovisation hos Paradox dance Company, været skuespiller i Borderlandprojektet, uddannet som dramaleder fra Den Nye Dramaskole, underviser for ungdomsteatergruppen UTN, og har været administrator på den flerkulturelle Teater- og kulturinstitution Terra Nova. Siden 2005 har hun været en af kræfterne bag Kastali’a i Randers, hvor hun desuden også arbejder som freelance projektkoordinator og har initieret ungdomsprojekter som Landsby Invasion, dITMit, Scenekunstnerisk platform for unge, og 70 døre.