Der er gang i Teaterskolen Kastali’a i efterårsferien

okt 13, 2021

Teaterskolen Kastali’as 120 elever holder efterårsferie, men derfor sker der alligevel spændende ting på Teaterskolen. Skolens ældste elever har arrangeret og står for alle arrangementerne i Teaterskolens hyggelige lokaler i Underværket, Stemannsgade 9c, 8900 Randers C. Eleverne fra Kastali’a glæder sig til at tage imod de mange børn.

Bamsebal

Mandag den 18. oktober fra klokken 10 til 12 kan børn tage deres yndlingsbamse under armen og være med i til et brag af et Bamsebal. Børnene kan tage pænt tøj på og forbered sig på en hyggelig formiddag i selskab med en masse andre børn og deres yndlingsbamser. Der er søde bamsepiger til at hjælpe med sjove bamselege og bamsesange. Der er bamsemusik, bamsemaling, bamsevand og bamseboller. Bamsebal er for børn i alderen 3 til 6 år, deres voksne er velkomne, men kun i hyggehjørnet, hvor der serveres kaffe og te.

Teaterworkshop

Børn fra 8 år til 12 år kan afprøve sig selv, fra tirsdag den 19. oktober til onsdag den 20. oktober begge dage kl. 10.00 – 14.00, som skuespiller i en to dags teaterworkshop.

Kan du li’ at klæde dig ud, synge i en hårbørste, spille en rolle og har du altid drømt om at stå på en scene? Så kom med til Kastali’a Teaterworkshop, hvor du kan afprøve dig som skuespiller. Vores begyndelse er seje piger og drenge, smukke prinsesser og eventyrlystne sømænd, der drager ud i verden i jagten efter land, lykke og rigdom. Du vil gennem sjove lege og spændende teaterøvelser være med til at udvikle et lillebitte teaterstykke ud fra din rolle.

Onsdag sluttes af med en lillebitte teaterforestilling for forældre kl. 13.00.

De er plads til 12 og tilmelding er nødvendig via Teaterskolen Kastali’a via sms til tlf. 28 83 23 42

Teaterlegestue

Leg er teater og teater er leg. I Teaterlegestuen handler det om at lege, lege at man er en smuk prinsesse, en sej ridder, en ussel slave eller en farlig løve.

Der ligger altid en god teaterforestilling gemt i børnenes leg. For nogle børn er det nok at få kostumer på, mens andre vil have udfordring til sprog og krop. Alle kan deltage og få en spændende oplevelse. Børn i alderen 5 til 7 år kan fredag d. 22.oktober fra kl. 10.00-11.30 komme og lege teater. Voksne er velkomne, men kun i hyggehjørnet, dør om dør med Teaterlegestuen, hvor der kan hygges med en kop kaffe eller te. Kl. 11.15 inviteres de voksne ind til en lille festlig afslutning. Der er tilmelding via sms til tlf. 28 83 23 42 – husk navn og alder. Der er max plads 12 deltagere og vi bruger først-til-mølle-princip.

Prinsesse-teselskab
Ugen sluttes af, lørdag den 23. oktober fra klokken 11.00 til 12.30, med et fornemt teselskab for ægte Prinsesser. Alle prinsesser i Randers inviteres til hyggeligt teselskab. Prinsesserne skal komme udklædte, og der vil være ægte hofdamer til at hygge og nusse om prinsesserne. Prinsesserne skal selvfølgelig præsenteres for hinanden, sminkes, de skal stritte med lillefingeren, mens de nyder en kop te eller saft og spise en bolle til. Der skal danses, synges og lyttes til en hyggelig prinsessefortælling. Et rigtig ægte prinsesse-teselskab for børn mellem 4 og 7 år. Der er plads til 20 ægte prinsesser, voksne er velkommen i hyggehjørnet og tilmelding er nødvendig via Teaterskolen Kastali’a via sms til tlf. 28 83 23 42.

Teaterskolen Kastali’a glæder sig rigtig meget til at tage imod de mange børn.