Ghostwalk

apr 6, 2022

Kære Kastali’a elev

Så gør vi det igen… vi skal lave GHOSTWALK.

I efteråret gjorde vi det rundt i byen om aftenen, men denne gang foregår det i Randers Arena, hvor der er et stort arrangement, hvor I skal skabe noget uhygge for rigtig mange gæster. Gæsterne har siddet i lang tid og kedet sig i deres biler inden, de lidt senere skal holde et møde (i noget der hedder Round Table). Gæsterne ved ikke, at de skal have en uhyggelig oplevelse inden de skal hygge spise. 

Det foregår freeeedaaag den 13.maj.

Du bliver klædt ud i et kostume fra Kastali’a og finder en dødsårsag og bliver sminket af vores uhyggelige dygtige sminkere. Vi bliver kørt i bus fra Kastali’a og til Randers Arena. Inde i Randers Arena bevæger vi os i gåsegang rundt mellem alle gæsterne. Når der bliver ringet med en klokke, laver vi et uhyggeligt stop.

Program for fredag den 13.maj (det er Bededag, så du har fri for skole):

Klokken 14.00-15.30: Omklædning og sminke til døde

Klokken 15.30: Bustur til Randers Arena

Klokken 16.00-17.00: Vi går rundt og er uhyggelige

Klokken 17.00: Bustur til Kastali’a

Klokken 17.15-18.00: Vi hjælper alle hinanden med at rydde op

Aflever den seddel du har fået til din underviser senest den dag, du skal lave forestilling 

Hilsen …..De voxne på Kastali’a